9 Oca 2012

Turkcell Blog Ödülleri Sahiplerini Buldu

Türk İnternet | Turkcell Blog Ödülleri Sahiplerini Buldu:
15 kategoride Türkiye’nin en iyi blogları

Turkcell Blog Ödülleri 2011’de, 15 kategoride ödül dağıtıldı. gnctrkcll’nin sponsor olduğu Kişisel Bloglar kategorisinin galibi pozitifgunluk.com olurken NTV sponsorluğundaki Haber Gündem Blogları kategorisinde ödül homoinsurrectus.com’a gitti.

Kültür Sanat Blogları bu yıl da yarışmanın başından bu yana sponsorluğu üstlenen Efes Pilsen kategori sponsorluğunda yarıştı ve bu kategoride manyetikbant.me ödüle layık görüldü. Garanti Bankası sponsorluğundaki İş Dünyası Blogları kategorisinde temelaksoy.com, Schwarzkopf sponsorluğundaki Kadın Blogları sponsorluğuyla ise teknolojikanne.com ödül aldı.

Hepsiburada’nın sponsor olduğu Teknoloji Blogları kategorisinde zorlu rekabet teknolog.com’un galibiyetiyle sonuçlandı. Collezione’nin sahiplendiği Moda Blogları’nda ödül bikot-bitisort.blogspot.com’a giderken bloggerların Mindshare’in sponsorluğunda yarıştıkları Reklam-Pazarlama kategorisinde addwork.net,

Sana’nın sponsorluğunda yarıştıkları Yemek Blogları kategorisinde ise leylailekahvesohbeti.blogspot.com zirveye adını yazdırdı. The Game’in sponsorluğundaki Oyun ve Eğlence Bloglarında ipi göğüsleyen 90larmuzesi.com oldu.

Aile Blogları kategorisinde defneninannesi.com, Hobi Blogları kategorisinde blog.fotografium.com, Gezi Blogları kategorisinde bekransarsilmaz.com, Otomotiv Blogları kategorisinde ae2project.com ve Spor Blogları kategorisinde de gokhansenses.com “Türkiye’nin en iyileri” oldu.

Hiç yorum yok: